ka
door katriena May 12, 2010 om 22:19
Geldzaken & recht

Kado-bon

ik heb een kado-bon gekregen voor een brunch in een restaurant.
als je echter van de bon gebruik wilt maken moet je eerst de prijsverhoging betalen, ik weet niet wat de bon gekost heeft, hij is nog geen jaar oud.
Mag een prijsverhoging doorberekend worden???

557 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - May 12, 2010 om 22:27
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit lijkt me wel,
Stel u heeft een bon gehad voor een brunch twv 25 euro en de brunch kost nu 27,50. Het is dan redelijk om die 2, 50 erbij te laten betalen.

Mastag

ve
door verwijderd - May 12, 2010 om 23:19
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

katriena

Voorzover ik jouw bericht goed interpreteer, heb je een tegoedbon voor een brunch zonder dat er een limiet genoemd wordt. Dat houdt dan in dat je recht hebt op een brunch zonder bijbetaling.

Met vriendelijke groet, ReadAC.

ve
door verwijderd - May 12, 2010 om 23:54
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag Katriena,

Wanneer je bij die brunch meer gebruikt dan de waarde van de cadeaubon, dan dien je bij te betalen.

Gisteren moest ik ook bijbetalen op een cadeaubon. Dat was er één voor een diner voor vier personen, inclusief alcoholvrije drankjes. We konden eten wat we wilden, doch ik moest 2 pils en twee wijn bijbetalen, plus de fooi. Er werd geen waarde van alcoholvrije drankjes verrekend met de alcoholhoudende drankjes. Zou ik daar een probleem van maken? integendeel, het was zo goed dat ik er in 't vervolg zelf geheel voor ga betalen....

Hardware ERror MAN.

ve
door verwijderd - May 14, 2010 om 17:10
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@hrdwerrorman: Wanneer je bij die brunch meer gebruikt dan de waarde van de cadeaubon, dan dien je bij te betalen. Ja, dat is logisch en dat je alcoholische drankjes moet betalen is in dit geval ook logisch, dat staat er duidelijk bij.
Maar als je een bon hebt voor een brunch en er wordt geen limiet in tijd of in geld genoemd, dan zou je die brunch binnen een redelijke termijn zonder bijbetaling moeten krijgen. Een termijn van een jaar is in het algemeen bij een kadobon heel redelijk.

ve
door verwijderd - May 15, 2010 om 00:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@ Jan:

Staat op de bon ook niet hoeveel er voor de bon betaald is en ook geen datum dan zou ik ook even vragen hoe het zit. Doch ik liet me het plezier van een fijne brunch er niet door vergallen, ook achteraf niet.

H.

ve
door verwijderd - May 16, 2010 om 11:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@hrdwerrorman: daar geef ik je helemaal gelijk in.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

holiday
holiday - Jun 24, 2024 om 18:13
Vrije tijd & tuin
Hutson wesite zijn oplichters

Hutson wesite zijn oplichters

Hutson laat een filmpje zien op FaceBook en als je dan op bestellen drukt, kom je op hun website terecht en daar laten ze een op het eerste gezicht het zelfde product zien, maar dit blijkt een ander product te zijn met minder toepassingen en veel kleiner.
Als je daar over gaat klagen, dan zeggen ze dat het voldoet aan de gegevens op hun site, maar lang niet met de gegevens van het reclame fil ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer